Live The Experience

Make

Yourself

at home

BUN VENIT LA

Plaza V
Executive 5*

Vă oferim relaxare și confort într-un design unic, culori vibrante și asistență 24/7 într-un mediu cald și primitor. Suntem singurul hotel de 5 stele din Târgu Mureș, oferindu-vă servicii și facilități de cea mai înaltă calitate.

Indiferent dacă călătoriți în scop de afaceri sau pur și simplu vizitați orașul, vă oferim cel mai bun pachet de confort și relaxare.

Veniți și bucurați-vă de o experiență unică la Hotelul Plaza V Executive. Echipa noastră dedicată va face tot posibilul pentru a vă asigura că șederea dvs. va fi memorabilă și pe deplin satisfăcătoare.

CAMERE
0
SĂLI DE CONFERINȚE
0
RESTAURANTE
0
CENTRU SPA
0

CENTRUL

ORASULUI

Hotelul nostru este situat în Piața Trandafirilor Nr. 46-47, chiar în inima Târgu Mureș. Ne găsiți la KM 0, ceea ce îl face ușor accesibil și situat central pentru confortul dumneavoastră.

Locația noastră privilegiată vă permite să explorați cu ușurință atracțiile turistice, magazinele, restaurantele și alte obiective ale orașului.

Fie că vizitați orașul pentru afaceri sau pentru relaxare, adresa noastră centrală vă asigură că sunteți bine plasat pentru a profita la maximum de timpul dumneavoastră în Târgu Mureș.

https://www.high-endrolex.com/44

Facilități

Exclusive

Vă prezentăm PLAZA SPA & FITNESS – refugiu dvs. pentru revigorare și bunăstare holistică. Indiferent dacă începeți o zi productivă sau căutați o evadare liniștită în weekend, ofertele noastre vă așteaptă.

Relaxați-vă în sauna, baia de aburi și jacuzzi-urile noastre. Zona noastră de lounge oferă un refugiu senin, în timp ce terapeuții noștri calificați din Bali oferă masaje, asigurându-vă că experimentați esența măiestriei de masaj renumite a Bali.

Prioritizându-vă relaxarea și sănătatea, PLAZA SPA & FITNESS îmbină opulența cu wellness pentru o experiență revigorantă.

Centru Fitness

Jacuzzi

tratamente spa

City View

CAMERELE

NOASTRE

RETELE SOCIALE

@PlazaVExecutive