 P-ta Trandafirilor Nr. 46-47, Targu Mures /  +40-365-73.00.00

Oferte

Descopera ofertele noastre de sezon pentru pachete speciale de cazare sau organizare de evenimente.
Oferta City Break & SPA:

325 €*

Sejur de 2 nopti

Unii oameni aleg Targu Mures pentru istoria sa bogata, iar altii aleg acest oras pentru frumusetea locului sau pur si simplu pentru ca isi doresc sa fie departe de griji si sa se bucure de vacanta. Plaza V Hotel isi intampina oaspetii cu acces la sala de fitness si la centrul SPA, cu mic dejun inclus, parcare si multe altele.


Pachetul include: mic dejun, o cafea dupa amiaza si snacksuri, cina pentru 2 persoane in Restaurantul Plaza Fusion (in valoare de 100 ron), 2 masaje de relaxare, acces la sala de fitness, la sauna si la centrul SPA din incinta hotelului, 50% reducere pentru accesul la Aqua Day Spa, acces gratuit la WiFi, parcare gratuita.* Este necesara plata unui depozit pentru garantarea rezervarii.
Vrei sa rezervi o oferta? Trimite un email la office@plazahotel.ro sau suna la +40 724 00 33 22.

Conferinte si banchete

Organizarea unui eveniment nu a fost niciodata mai interactiva, interesanta si facila pentru dumneavoastra! Va punem la dispozitie trei sali de conferinte, o sala de intalniri si personal special instruit care garanteaza maximizarea rezultatelor dorite.

Mai mult

Plaza Fusion Restaurant

Iti punem la dispozitie, de dimineata pana seara, preparate delicioase din bucataria traditionala, internationala, fusion, asiatica si preparate pentru vegetarieni.

Mai mult

Plaza Society Café

Pana la miezul noptii! Indiferent de motivul vizitei (afaceri sau relaxare), este locul ideal pentru intalniri.

Mai mult

Plaza SPA & Fitness

Locul perfect pentru a incepe si a termina o zi productiva in timpul saptamanii si oaza de relaxare in weekend. Te asteptam cu sauna, baie cu aburi, doua jacuzzi, zona de relaxare si un meniu variat de masaje pentru rasfat si sanatate.

Mai mult

Contact

Ai o intrebare legata de sejurul tau, vrei sa organizezi un eveniment privat in cadrul hotelului nostru sau vrei sa ne transmiti un mesaj? Descopera cum intri in legatura cu personalul nostru special instruit!

Mai mult
Rezerva acum