 P-ta Trandafirilor Nr. 46-47, Targu Mures /  +40-365-73.00.00

Plaza Fusion Restaurant

Iti punem la dispozitie, de dimineata pana seara, preparate delicioase din bucataria traditionala, internationala, fusion, asiatica si preparate pentru vegetarieni. Rezerva o masa pentru tine si cei apropiati, pentru pranz si cina, sau intreaga locatie pentru momente speciale (nunta, botez, festivitate, petrecere privata etc). Personalul dedicat iti va oferi cu placere toata asistenta pentru un eveniment reusit.


Capacitate:
220PROGRAM RESTAURANT
Lu - Jo: 7 - 22
Vi - Sa: 7 - 23
Du: 8 - 22
PROGRAM MIC DEJUN
Lu - Vi: 7 - 10
Sa - Du: 8 - 11


Meniu mancare

Pentru a comanda mancare si bautura prin departamentul room-service, te rugam sa apelezi numarul 907 din camera.

Meniu bautura

Plaza Society Café

Pana la miezul noptii! Indiferent de motivul vizitei (afaceri sau relaxare), este locul ideal pentru intalniri.

Mai mult

Plaza SPA & Fitness

Locul perfect pentru a incepe si a termina o zi productiva in timpul saptamanii si oaza de relaxare in weekend. Te asteptam cu sauna, baie cu aburi, doua jacuzzi, zona de relaxare si un meniu variat de masaje pentru rasfat si sanatate.

Mai mult

Camere

Clasic sau modern? Avem camere pe gustul fiecaruia! Combinatii multiple ale formelor, culorilor si materialelor in spatii unice de cazare, care garanteaza o experienta relaxanta, confortabila si personalizata.

Mai mult

Contact

Ai o intrebare legata de sejurul tau, vrei sa organizezi un eveniment privat in cadrul hotelului nostru sau vrei sa ne transmiti un mesaj? Descopera cum intri in legatura cu personalul nostru special instruit!

Mai mult
Rezerva acum