 P-ta Trandafirilor Nr. 46-47, Targu Mures /  +40-365-73.00.00

Conferinte si banchete

Organizarea unui eveniment nu a fost niciodata mai interactiva, interesanta si facila pentru dumneavoastra! Dotarile salilor noastre faciliteaza la maxim derularea evenimentului, iar personalul special instruit garanteaza maximizarea rezultatelor dorite de catre dumneavoastra.
Capacitate:
250
PLAZA GRAND CONFERENCE ROOM
120
BUSINESS CONFERENCE ROOM
70
DESIGN CONFERENCE ROOM
35
MEETING ROOM
Dotari: ecran de proiectie, videoproiector, sistem de sonorizare, microfoane cu si fara lavaliera, ecrane led.

Contact

Ai o intrebare legata de sejurul tau, vrei sa organizezi un eveniment privat in cadrul hotelului nostru sau vrei sa ne transmiti un mesaj? Descopera cum intri in legatura cu personalul nostru special instruit!

Mai mult

Camere

Clasic sau modern? Avem camere pe gustul fiecaruia! Combinatii multiple ale formelor, culorilor si materialelor in spatii unice de cazare, care garanteaza o experienta relaxanta, confortabila si personalizata.

Mai mult

Plaza Fusion Restaurant

Iti punem la dispozitie, de dimineata pana seara, preparate delicioase din bucataria traditionala, internationala, fusion, asiatica si preparate pentru vegetarieni.

Mai mult

Plaza Society Café

Pana la miezul noptii! Indiferent de motivul vizitei (afaceri sau relaxare), este locul ideal pentru intalniri.

Mai mult

Plaza SPA & Fitness

Locul perfect pentru a incepe si a termina o zi productiva in timpul saptamanii si oaza de relaxare in weekend. Te asteptam cu sauna, baie cu aburi, doua jacuzzi, zona de relaxare si un meniu variat de masaje pentru rasfat si sanatate.

Mai mult
Rezerva acum